Gastenboek Friese familie Westerdijk

Welkom! Bent of kent u een Westerdijk, laat dan even een bericht achter.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen berichten toevoegen, logt u alstublieft in.

Suzan `houtman

Mijn naam is Suzan `houtman. Ik heb Johan Westerdijk gekend van de camping in Norg. Ik logeerde bij een judovriendinnetje en `johan vroeg me verkering. Ik was 12 en was geen aandacht gewend van jongens, zeker niet een die al 14 was! We stuurden brieven en  hij kwam eens met Martin van de camping  onverwachts langs bij mij op camping Meerwijck. `Ik was zoooo verlegen en zo bang dat hij me niets vond bij nader inzien.. Heb mijn mond nauwlijks open gedaan van de zenuwen...`gelukkig nam mijn moeder het over en gaf ze chips en drinken. `uiteindelijk werd het niets met de verkering, maar dacht er vaak aan. ``Nu blijkt `Johan er al jaren niet meer te zijn. `Het is zo'n schok, zo'n leuke jongen, een man was je inmiddels, ik blijf er aan denken.

zaterdag 24 september 2016

albert westerdijk

Hallo Ik heet Westerdijk mijn Moeder was getrouwd met Hendrik Westerdijk uit Leeuwarden en gescheiden 22.10.1942 zo ver ik weet.

Haar naam is bernardina strijker.

Ik draag wel zijn naam maar ben niet van hem, zeker weten??, maar zijn naam heb ik wel.

Weet niet of je er wat aan hebt, Ik ben gehuwd en heb drie kinderen twee zonen en een dochter en twee kleinzonen en twee kleindochters.

WIL JE MEER WETEN MAIL ME DAN OKE?

M.V.G.A.WESTERDIJK TE BALK.

woensdag 03 augustus 2016

michael van der wiel

beste,


Heb johan westerdijk goed gekend.  Ik heb met hem samen in de opleiding gezeten, de amo 1995. Daarna naar naar amersfoort voor de functie opleiding. Daarna hebben we paraat gezeten . Ik heb met johan in 1998 in bosnie gezeten, we werkten samen. Ik heb nog genoeg foto's en videobeeld van. Ik was samen met nog een maat , agge otten naar zijn begrafenis gegaan, echter wij zaten al een tijdje niet meer bij het bataljon. We waren te laat, we hebben aan de overkant van het crematorium, een vanille sigaartje gerookt en hem herdacht.
 Ben laatst in het nationaal historisch museum geweest. In de tijd dat ik johan goed ken , zat hij op de A20, de Alfa 20 romeo tank , deze tank staat in het museum. Hij staat gewoon daar, we konden het niet geloven, ik was samen met de bestuurder van johan, age otten. Ik wilde dit even kwijt.

woensdag 25 maart 2015

Ton

Hallo

wil even melden dat Harm Westerdijk  in amerika familie van mijn is 

hij is getrouwd met de zuster van mijn moeder

Groet 

Ton Otter

 

zondag 15 maart 2015

Mark Ilsen

In April of Mei 2007 hoorde ik van een oud-dienst collega,dat mijn oude 'strijd' makker Johan Westerdee (zoals we hem noemden) niet meer was!

Dit heeft mij diep geraakt en heeft mij aan het denken gezet,"Waarom Johan en niet ik,wat maakt het dat mijn oud Peloton's genoot en mede Bosnië ganger het niet meer zag zitten".

Johan,je bent wel niet meer daar,maar in mijn hart en gedachten blijf je Springlevend maat!

Vergeet nooit weer die tijd die wij samen beleefd hebben,en hoe we elkaar steunden ten tijde vanhet 2e pel. A-Esk 42TkBat.

Hoe we gelachen hebben en we samen carpoolden,gewoon alles.

Hoop je ooit weer te zien maat!!!

woensdag 19 november 2014

 

Powered by Phoca Guestbook